Alternativ horjävel

Länge sen jag skrev, för jag hatar att skriva. Ni jävlar som skickar e-mail om att ni vill ha mer material kan dra åt helvete. Jag skriver inte för er skull, jag skriver för att jag hatar det. Precis som fobier måste man möta dem.
Jag satt inne på IRC i min kära, kära kanal, som JAG skapat för att jag ville det, när en idiotjävel skrev något jag sett förut. Han kallar sig själv "Mesko".
Liksom, vad i HELVETE? "Mesko"? Mes ko? Vadfan har en mesig ko med NÅNTING att göra? Varför fan tar han inte något normalt nick, som "transvastit" eller "Tuffa_kycklingen"? Av allt i hela jävla fucking världen tar han Mesko! Jävla surfitta.
Vad värre är, är att han är alternativ. Vad innebär då alternativ? Det innebär att man är en bögig varelse som lyssnar på synthmusik och instrumental skit. Vissa klagar på att det är svårt att hitta sin musik på internet. Varför tror ni det kallas alternativ för? Jag tycker alla alternativa jävlar ska skita ut fem korvar, skaffa en låda med ett hål i, och spänna upp korvarna från botten till topp över hålet, SÅ HAR DE SIN JÄVLA SKITMUSIK!

Iallafall... Tillbaka till Sissycow.
(00:39:48) (Mesko) Seg blogg
(00:40:03) (Mesko) Du skriver segt.
(00:40:04) (Mesko) Allts.
(00:40:05) (Mesko) å*
(00:40:08) (Mesko) Inte så ofta.

Otroligt.... Makalöst.... Vill han att jag ska skriva mer, eller var han glad att jag inte skrivit nåt?
Seriöst, jag bryr mig inte om han vill ha mer, jag vill inte veta av att han finns. Jag vill INTE veta vad han vill. IRC används till att prata med folk, inte för att möta folk eller berätta om sin dag. Det har man MSN fittsenger till, eller så skapar man en hemsida som får använda 12 kB bandbredd per år, och ändå inte lyckas fylla upp det. Jag skiter i om du vill att jag ska skriva nåt, fittsko. Dra åt helvete!

Som om inte det vore nog. Det finns fler som honom där ute. Jag hatar er! Och jag skiter i om ni hatar mig, för jag bryr mig inte. Jag avskyr folk som tror att jag är ett uns intresserad av hur ni känner. Ät en balle och gå jorden runt, så kanske jag bryr mig. Hoppas ni alternativa jävlar börjar må skitdåligt en dag så jag kan förvärra det och smälla er på käften!
Oh, och här har ni en bild på en typisk alternativ bög:

Alternativ horjävel

Det kanske är Di Leva, jag vet inte. Man ser ingen skillnad på fanskapen. (No offence, Di Leva. Du är en hjälte).

Så hur är man alternativ då?
Såhär:

  • Du ska vara vän med fyra bögar och en dator och skapa musik ingen lyssnar på. Inte ens ni själva.
  • Du ska ha på dig en lång, svart kappa och stort, svart hår. Om du ser nån annan på stan se lika ful ut, byt klädstil direkt.
  • Du ska ha kollat upp om majoriteten av jordens befolkning är bögar, fula eller transvestiter. Du ska välja den kategori som har minst antal.
  • Du ska vara kristen.
  • Du ska hitta på fula smilies och använda dem tills de blir mainstream. Sen ska du hitta på nya igen.
  • Du ska vara död.
Så enkelt är det att vara en komplett idiot och förstöra för sig själv. Bli alternativ idag; Gå i pridefestivalen!
Åh, jag glömde nästan. Ni alternativa hästkukar som läser, ni kan dra åt helvete och dö. Tänk på att 100% av levande folk lever, och hamnar i himlen. Ni alternativa hamnar i helvetet. Sen kan ni suga er egna kuk också. Ingen annan kommer röra den.

Jag hatar medelsvenssons!

För er som har outvecklade hjärnor eller en personlig assistent som inte är allmänbildad, så är medelsvenssons dåliga. De lever i sina medelklasshus och äter sin oxpytt och konverserar med sin familj innan de tar en pervers picknick i parken efteråt. Fyfan! Sån skit får mig att vilja spy.
Istället för att jobba hårt och tjäna pengar åt sin familj tänker de på sig själva och har massa ledig tid istället. Fyfan vad egoistiskt. Sen klagar de på att de är trångbebodda och behöver mer pengar.
Då finns det två lösningar enligt herr medelsvensson: Antingen så ber man om pengar hos socialen, eller så lånar man pengar från banken.
Wow, snacka om smart. Hoppas ungjävlarna kan låna betyg från klasskompisar och bra provresultat från barnprogram.
Egentligen tänkte jag inte skriva mer, men en kommentar jag fick för c:a 18 timmar sen fick min uppmärksamhet:

___________________________________
Postat av: Jadu

Du borde lära dig att ignorera folk, förvänta dig inte att allt och alla runt dig kan prata om något du tycker är intressant. Som även påpekat innan så handlar det om ca 100-150kr i månaden, då är det väl bättre att dom spenderar de 100-150 kr på ett virtuellt spel snarare än går ut och super för det.

Sen finns det ju ett 20-tal andra MMORPG som går ut på samma sak, varför klagar inte folk på dom spelen? Alla företag vill ha pengar och vad är det för fel på det?

btw, värd blogg. Skriva om allt som är dåligt, vem vill läsa det egentligen?
___________________________________


Okej, första först.
Du har helt rätt, herr medioker. Jag borde lära mig att ignorera folk, precis som dig. Om det nu var så lätt hade du bara kunnat låta bli att kommentera mina kommentarer. Bra jobbat, röv.
Så det handlar om 100-150kr i månaden. Otroligt, jag trodde inte att det fanns så dumt folk. Men det är alltid kul att överbevisas.

Låt oss säga 500 kr för själva spelet. Plus 150 kronor per månad. Plus bredband för c:a 400, plus avbetalning på datorn för c:a 1500. Resten får du räkna ut själv, om du har tillgång till en miniräknare.
Ja, det är bättre att de slösar 150 spänn på ett spel än på sprit, men det är ännu bättre om de använde det för att betala en privatskrotare för att skrota datorn så cybervärlden slipper förpestas av deras idioti och okunskap. Inte konstigt att folk blir dummare och dummare.

Hmm... vad skrev du mer? Att det finns ett 20-tal andra MMORPG som går ut på samma sak.
Sant, men de förpestar inte samhället så som jag skrev att whorecraft gör. Ganska lätt att förstå. Eller?

"btw, värd blogg. Skriva om allt som är dåligt, vem vill läsa det egentligen?"

Du har rätt, ingen vill läsa det. Och du läste det. Möt fakta, du är ingen.


Ingen bryr sig!

Finns det någon som läser min blogg? Kanske inte, men den är iallafall intressant.
Om det är nåt jag hatar med internet så är det alla jävla idioter som kräver uppmärksamhet. Vad fan vill ni? Har ni inget bättre för er än att med kodord skriva "titta på mig, jag är deprimerad och vill ha uppmärksamhet! Mina föräldrar slår mig och min hund är kastrerad! TITTA!"?
Liksom, kolla här vilken skit jag hittade från någon som kallar sig "karrro". Notera att sopjäveln inte vet att man stavar namn med versaler i början.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hej hej!

Guld till Christian Olsson! Det var rätt väntat men man kunde ju inte vara säker om man såg på Kajsa i fredags.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wow, vilken extremt givande inlägg! Hur i helvete kan man helt plötsligt få en så impuls? "Nu ska jag gå in på blogg.se och skriva den här meningen". Liksom, vad i helvete? Vi VET att Olsson fick guld!
Denne karrro verkar ha problem med logiskt tänkande också. Han/hon/den/det verkar tro att normalt folk inte har ögon att se med själva vad som hände. Hur i helvete ska vi kunna läsa din text då? Och hur fan kan något vara väntat, fast man inte är säker? Paradoxalt, herrn.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tjohoo allohopa, nu har Peggie fått en egen blogg =)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tack så mycket. Det har jag alltid velat veta. Sedan jag kom till denna jord har jag bara längtat efter att du ska få en egen blogg!
Men... jag kom på en sak:

Ingen bryr sig!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
När jag har tråkigt....
...så roar jag mig med att titta på [URL censurerad för att jag hatar den] för där hittar jag alltid något att roa mig med.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

När jag har tråkigt så skriver jag det inte på en bloggsida på internet, jag gör nåt åt saken. Vadfan är ert problem med att få ut era känslor överallt? Jag tar väl fan inte på mig en hängskylt runt nacken där det står hur jag mår varje jävla gång jag går ut. Och det lär vara fler på internet som som läser eller ser hur du mår, för ingen vill se på dig när du går ut, av vissa anledningar.

Ni förlorar, jag vinner. Jag är bättre än er och ni har inga liv. Vill ni skriva om vad ni gör om dagarna, skaffa en dagboksjävel för 20 spänn och skriv ner skiten. Ingen bryr sig om er och ni kan börja leva i celibat, skitjävlar.

Jävla vindhelvete

Vadfan är poängen med vind? Så vi får el? Så luften har nånstans att ta vägen?
Jag bryr mig inte. Jag hatar vinden i vilket fall. Som när jag sitter i mitt jävla rum och surfar runt på maskinen, och kommer på att det stinker härinne. Då öppnar man ju fönstert, såklart. Själv har man ju bautafönster, så man behöver ju bara öppna liiiiite. Det brukar ta 10 jävla sekunder innan vinden drar upp hela fönsterjäveln! Det ser ut som ett fucking hål i väggen!
Vi behöver inte nån jävla vind! Vi har fan fläktar och liknande skit. Ja, jag har en, men den är på övervåningen, så jag orkar inte ta ner den. Det får fan nån annan göra.
Vindkraft? Men vafan, det är bara att utveckla fusionskraften så har vi elhelvetet. Eller så låter vi folket samla in så många negativa joner de bara kan.
Flyga drakar? Ge ungjäveln en gameboy istället. Ungar ska fan inte vara ute i samhället. Inte konstigt att de blir korrupta och knullar runt och ta droger. Visst, jag bryr mig inte, för jag hatar ungar. Släng in dem i en källare tills de är 18. När de kommer ut kan de ändå inte anmäla dig, eftersom att de inte fattar nåt.

Jag önskar fan att vind var en levande varelse så jag kunde skjuta fanskapet i käften med en shotgun. Fy helvete!

Hata World Of Whorecraft!!

Det finns fan inget värre än när det står grupper av finniga 14-åringar som babblar. Eller jo, det gör det. När du upptäcker att de snackar om World of Whorecraft!
Vilket jävla skitspel! Pengatörstiga utvecklare tjänar pengar på att folk ska följa normerna och göra som resten av folket gör. Åt helvete!
De snackar om hur deras level 80 präst battlade en level 54 i North Shore och lootade Helmet of the Crucifix som ger plus 65 mana och ger till alla skills, speciellt fire-explosion-ultra-multi, och... Sök hjälp!
Varför kastar ni inte bort datorjäveln om ni inte kan använda den ordentligt?! De slösar 2-3000 spänn per månad som nån girig gubbjävel kan köpa rå oxe med specialslaktning på att ni spelar det där skitspelet som inte bidrar till nånting!
Värst av allt är när de påstår sig veta allt om spelet och försöker flasha med sina kunskaper. Då har jag en fråga till er: VEM FAN TROR NI BRYR SIG?
Varför inte gå i skolan och lära er nåt som är NÖDVÄNDIGT att kunna. Om jag går och handlar något så vill jag veta vad det kostar och vad jag får i växel, inte hur bra en fucking hjälmjävel är.
"me vado inte bidrarr te not mann sammlar ju gulld :D:P"

Vill du ha guld? Ta på dig en hjälm och gå ner i en gruvjävel!

Välkommen, din jävel.

Här har du en skitblogg.
Jag hatar bloggar, och jag hatar antagligen dig. Jag vet vad du tänker just nu.
"me vrf blågar du da ??? :DPD.dD:DPD"
För att jag vill! Men det betyder väl fan inte att jag tycker om det, så jag kommer knappast skriva här mycket, så du ska fan inte hålla på och klaga över att jag inte skriver nåt. Det är min blogg.