---

:)

Nu kan du bli mer som dig själv!

Gör såhär:

1. Ladda ner låtjäveln på 538.3 kB
http://www.box.net/index.php?rm=box_v2_download_shared_file&file_id=f_44717647
2. Öppna med winamp eller annan spelare (Inte Windows Media Player. Den är REN skit)
3. Loopa den genom att kryssa i repeat.

Nu kan ni bli dumma i huvudet på riktigt!!!

Jag är så smart som jag överlistar alla listjävlar i världen

Om det är något jag VERKLIGEN hatar så är det fan listor. Listor om totalt irrelevanta och onödiga saker som man som attentionwhore vill att hela världjäveln ska se. Vad sägs om att doppa era listor i skit, så de blir renare?
Jag är trött, så det jag skriver är antagligen inte sammanhängande. Så under tiden kan jag dricka lite kaffe och fylla i en jävla lista!

- 10 FAVORITER
Färg:
Rött, som i blod.
Mat: Folk. Jag vill bli av med skiten så jag äter dem.
Band: Band, ja. Såna med musikalisk talang, och inte två bögar med en dator där de skapar "beats" och pratar snabbt till det.
Film: The death of you.
Bok: 101 olika sätt att bli av med mänskligheten.
Sport: Kill-a-people
Årstid: Nu ska vi se här. Inte vinter, för då blir barnen glada i snön. Inte sommar för då har ungjävlarna också kul. Samma sak med våren då de jävlarna får vårkänslor. Kanske hösten, då de blir deprimerade. Höst, alltså.
Veckodag: Söndag, så man kan stanna inne och slipper gå ut i samhället där "folk" finns.
Glassmak: Blod
Tid på dygnet: Natten, då jag äntligen kan gå och handla då folk inte finns ute.

- 9 FÖR TILLFÄLLET:
Humör: LUGN UTAV BARA HELVETE
Smak: Smak vadå? Fyfan vad onödig fråga!
Kläder: Kläder är något människan hittat på. Jag ska fan bli nudist, fittjävlar!
Bakgrund: Ingen aning. Nån hästjävel som blir piskad av en alien eller nåt.
Nagellack: Men vad i...?
Tid: Har du ingen egen jävla klocka? Snyltarjävel.
Omgivning: Idioter
Irritationsobjekt: Du

- 6 HAR DU NÅGONSIN?
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Nej
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Nej
Varit med på TV: Nej
Kysst någon du inte känner: Nej

- 3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Nej
Du tycker om: ...
Du inte gillar: Lindsay Lohan, Britney Spears, Justin Timberlake, Dig, Linda Rosing, Mary-Kate Olsen, Aftonbladet, Vind, Barn, Labello, World of Whorecraft, Hip-Hop, Kärringar, Fr.... äh, vafan. Jag orkar inte skriva alla miljardtals objekt som finns.

- 2 VAL
Kaffe eller te: Om jag vill ha nåt annat då, din fitta?
Vår eller höst: Jag har redan svarat på den frågan. Scrolla upp om du vet hur man gör, Kukvar.

- 1 ÖNSKAN: Den har redan blivit uppfylld.

Ja, som sagt. Anna Nicole Smith är död. Jag blev så in i HELVETE glad!!! Det är ett steg i rätt riktning! Nu kanske folk fattar att det är dags att skaffa lite INTELLIGENS om de vet vad det ordet är för något. Vilket påminner mig om:

Postat av: Amanda
Orangefärgat hår?
Var är DIN intelligens?
Hon är rödhårig, inget annat.

 

Herregud. Tror man att det har NÅNTING med intelligens att göra, är man inte intelligent. Vad fan är Anakonda här för en jävla sopa?
Men det stämmer, hon är halvt rödhårig, och halvt brunhårig. VAD BLIR RÖDBRUNT!? Räkna ut själv, fitta.

Ni förlorar, jag vinner. Jag är bättre än er och ni kommer inte ens komma i närheten av min nivå. Så nu ska jag äta några marängcup och bli ett amerikanskt fetto.

SIEG.....fried and Roy.


<--- Klicka
(Och glöm för i helvete inte att kommentera och erkänna ert nederlag. Listor suger)

Amerikaner suger

Jag är så jävla trött på media. USA hit och USA dit. När media sänder massa skit om hur läget är i U(rin)SA så förbehåller jag mig rätten att kverulera så jävla mycket jag vill! Jag är så in i helvete trött på attentionwhores och amerikaner.
Vad är då en amerikan? Man kan nätt och jämnt säga att en amerikan är en sådan som är ignorant och bara ser saker ur sin egen synvinkel. Ett bra exempel är att alla amerikanare är "patrioter" och anser att USA är bäst. De kan ingenting om det som händer utanför sitt jävla land. De kan för i helvete inte ens något om geografin utanför sin pissarea! De äter sina hamburgare och snaskar på sina snacks, men inte fan kan de dra sina feta arslen utomlands!
Jag kan ta några exempel:

99664-9

Han (eller hon) är amerikanare. Hur vet jag det?
1. Hon tror att EN ELEFANTJÄVEL ÄR STÖRRE ÄN MÅNEN
2. Stirra på hennes fula jävla uppsyn. Minen visar att hon är nära på att spy för hon antagligen såg sig själv i en monitor eller nåt.
3. Hon är fet.
4. Hon har orangefärgat hår, vilket är standard för fetton.
5. Hon liknar Michael Moore hög på kokain.

Jag är så jävla trött på de jävla jävliga jävlarna! Fyfaan! Skulle jag emigrera till USA så skulle det endast ha ett syfte: våldta alla lösdrivande horor som föder barn åt mig och skapar en hel armé av folk lika smarta som mig. Det räcker väl med två-tre, då jag är extremt smart jämfört med de där jävla amöborna. Man kan jämföra USA med analsex. Det tar ett tag att komma dit och ta sig in, men när man väl är inne är det fullt av skit!

Resistans!! GRÄV BORT NORDAMERIKA!!!

----

Jag gör en liten ändring i inlägget här. Det verkar som om jag fått lite kommentarjävlar doppade i amerikansk skit som jag vill besvara.

Postat av: Erica

Haha om du har sån problem med min blogg, vafan är du inne och glor för då? :)

2007-feb-06 @ 12:27:53

Först vill jag korrigera grammatikfelet här. Ordet "problem" är i neutrum, men här har Flensrika skrivit det i utrum. Det heter alltså "ett problem" och inte "en problem", men ändå har lilla fröken här tappat bort sin mor och far som inte kan förklara för henne att det isåfall heter "sånt problem" istället för skiten hon skrev. Amen.
För det andra undrar jag varför hon skrev en totalt irrelevant glad smiley i slutet på meningen. Vad i hela jävla helvete tänkte hon på!?
Och nu för att svara. Jag kverulerar bäst fan jag vill. Och som du säger i en kommentar som du skrev precis efter så har man något som kallas "fri vilja". Så jävla enkelt är det. I och för sig, hade jag vetat vad som döljde sig bakom länkjäveln hade jag aldrig klickat. Det är en faktor som måste vägas in. Man får inte heller förtränga att ni, min herre eller vad Ni nu är, bortsett från en idiot som skriver kommentarer som är så otroligt enkla att kontra så det inte är sant, är dålig.

Nu ska jag fortsätta lyssna på lite bra musik som gjorts av folk med musikalisk talang och inte ett datorprogram och en snabb röst plus en attityd som spelar på att denne person är "cool" och "yo"ar sig igenom "streetsen" med "cash", "hoes" och "niggah pimps biatches". Så nu ska jag lyssna lite på Amon Amarth som jag för övrigt såg live i söndags, och äta lite chips såhär på natten. Runes to my memory måste fan vara den bästa låten genom tiderna. Äcklig natt, era jävla fetton!!


Ah, och död åt Amerika.

<--- Klicka
(Och glöm för i helvete inte att kommentera och berätta vad ni tycker om amerikanjävlarna!)