Titta Maud, en cykel!

Jag satt och hade tråkigt igår, och fick helt plötsligt ryck och ville GÅ UT MED HUNDEN, vilket är helt jävla otroligt. Så några timmar senare skred jag till verket och tog på mig jackan, mina trasiga skor och gick ut. Då snöar det så in i helvete! Först ska jag konsumera massa energi på att gå upp för trappan, och.. vi gör såhär. Jag gör en lista.
Såhär fungerar det. Jag förklarade för min två-årige lillebrorsa och han förstod. Jag har en energinivå på 20, och såhär använde jag den:

Gå upp för trappan (tog 7 energi. 13 kvar för er idiotjävlar som inte kan räkna)
Ta på mig skorna (2 energi. 11 kvar för er tapetmissbildade som inte kan räkna)
Ta på mig jackan (2 energi. 9 kvar för er melonhöven som inte kan räkna)
Ropa på hunden (3 energi. 6 kvar för er flaskhjärnor som inte kan räkna)
Ta på hunden kopplet (4 energi, 2 kvar för er knarkmissbrukare som inte kan räkna)
Öppna dörren (2 energi. 0 kvar för er simknullare som inte kan räkna)
Upptäcka att snöjäveln ränner ner (1 energi. -1 kvar för er Delldatorägare som inte kan räkna)
Stänga dörren och förbereda mig (4 energi, -5 kvar för er Hitlerwannabes som inte kan räkna)

Så hur fan i hela goda jävla skitiga helvete ska jag ha energi kvar att STÄNGA JACKJÄVELN!? Fyfan för samhället som ratar nudister. Åt helvete med er alla!

Men det kom ut nåt bra ur det. Tack vare allt så började det blåsa som fan, och som jag skrivit tidigare, så hatar jag vind. Men plötsligt hände något som gjorde så jag älskar vind utav bara helvete! En gammal kärring gick i den branta backen och haltade. Antar att hennes nya billiga höft börjar knarra. HAHA!
Iallafall. Plötsligt drog en stark vind in över hela området, och kärringjäveln gjorde en volt och landade på sin fula rygg. Fyfan! Jag stod där och bara skrattade röven av mig medan hon låg där och gnisslade löständerna av smärta. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Fyfan. Höjdpunkten i mitt liv!
När jag får ungjävlar sen och jag måste lugna ner dem så testar jag först med att slå skiten ur dem, och sen med att berätta historier om när jag var ung. Och denna historia kommer jag alltid berätta först! Så jävla genialiskt och klockrent så det inte är sant.Tack gudjävel!!


<--- Klicka
(Och glöm för i helvete inte att kommentera och berätta era egna roliga historier!)

Råget är måttat..... öh?

Okej, jag har inte uppdaterat på ett tag. Anledningen är att jag gett upp hoppet om mänskligheten. Fy helvete för folk. De skriver av sig på webben istället för att tala om normala saker med normalt folk. Det här hittade jag på aftonbladets hemsida, i forumet:

"ni som inte är det minsta intresserade av att läsa om kändisar och dyl har faktiskt väldigt många andra artiklar att läsa på ab. det är ingen som tvingar er att läsa något ni inte tycker om. det är helt upp till er själva. så ta och hoppa över den artikeln nästa gång och sluta gnälla. det är ingen som är intresserad av att få veta hur jobbigt ni tycker det är att vara tvugna att läsa en massa skit. så sluta klaga. det är bara patetiskt. ni styr väl ändå över era egna liv och vad ni vill läsa?"

För det första framgår det väl, och det är väldigt enkelt att förstå, att denna person är väldigt oedukerad. Det framgår mest i vilka åsikter han/hon har, som inte ens är åsikter utan bara slumpmässigt, irrelevant och osammanhängande text, men också i hur jävla dåligt surfittan specifierar sig. Låtom oss ta ett exempel ur texten.

"ni som inte är det minsta intresserade av att läsa om kändisar och dyl har faktiskt väldigt många andra artiklar att läsa på ab."

Credit här för att hon (jag utgår från att det är någon av kvinnlogt kön) använt punkt i slutet på en mening. Det är det sällan man ser.
Iallafall. Så man har många andra artiklar att läsa på ab, som enligt henne är en förkortning på Aftonbladet och inte aktiebolag. När fan i helvete ändrades det?
Men visst, hon har rätt. Vad sägs om att läsa om att playstationmodellen (notera att det är i bestämd form) vill stoppa sexfilmen på nätet? Eller att RÖSTA (i röd text) på vilken matchtröja som var snyggast i elitserien? Eller varför inte om hur man går ner i vikt med tuggummi?

FY FAN! JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ AFTONBLADET SÅ DET INTE ÄR SANT!!! Det som stör mig ännu mer är att de sammarbetar med Klick! Vad sägs om att jag KLICKAR SÖNDER ERA TÄNDER?!
Sen måste de paja hela sidjäveln med massa omrsötningar som är TOTALT irrelevanta.
"Sätt plus på Livräddarna"!
Jag satte en minusjävel på skiten. Alltid måste Aftonbladet vara så in i helvete subjektiva och kan inte låta bli att glorifiera serier som befolkningen tycker om bara för att få fler läsare. Och befolkningsfittorna går på det också! "ooo less afftånbaladdet de jilar livv redarna xDxDxalkfhrui7yt894ty98orfiewjfr"!! NEJ!!!!
Jag vill inte läsa helvetet. Ändå sitter surjävlarna på tåget varenda jävla dag och läser helvetet. "Maj-britt har ingen plats på ålderdomshemmet". MEN GÅ TILL ETT ANNAT JÄVLA HEM DÅ!! ATT KALGA HOS EN TIDNING GER DIG GARANTERAT INTE EN PLATS!!! Fyfan, bryt höften och kalla mig Gunnar, JAG BRYR MIG INTE!!!!

Tänkte skriva något roligt här, men det finns inte något roligt med Aftonbladet!
Fall i sömn i afton och stanna där. Vakna aldrig upp, chefsredaktörjävel!<--- Klicka

Jag är för smart för att luras ner till helvetet av Mona Sahlin

Fyfan vad jag är trött på Mona Sahlin. När jag gick i åttonde klass och var ordförande i elevrådet så kom Sahlin till vår skolas aula och alla i elevrådet och andra administrativa personer fick gå dit och lyssna och ställa frågor. Trots att det var ett antal år sedan kommer jag ihåg att hon gjorde allt annat än imponera. Och nu ska den jäveln bli ledare för socialdemokraterna? Varför fan då? Kan jag inte bara få veta varför!?
Okej, jag kan förstå att hon har mycket respekt bland de kaffelockshövvena kallade socialdemokrater, men betyder det att hon är BRA? Det gör det fan inte! Jag är så jävla trött på folk som hör från en person att nån annan är bra, och sprider det vidare tills ett nätverk av skit har uppstått i samhället. Tänker man efter lite så förstår man att hon är oduglig! Inte fan har hon kommit och hjälpt mig när jag körde fast på ett prov. Inte fan har hon hjälpt mig med ekonomin. Och hon har för i helvete inte gjort något åt att jag har ont i mina ögon efter alla jävla skitmail jag får från läsarna. Det bryter ner min mentala uthållighet och sliter på min delete-tangent när jag måste radera massa skit.
Så nu fick ni mig att tappa tråden, perfekt.

"Under hennes barndom arbetade hennes pappa på olika ungdomsvårdsskolor och familjen fick därför flytta ofta. I mitten av 1960-talet hamnade familjen i Järla i Nacka och blev kvar där. Under sin uppväxttid hade Sahlin flera intressen som fotboll, var ordförande i Barbieklubben och hon sjöng i kör och fick då uppträda i Melodifestivalen 1969 tillsammans med Jan Malmsjö."

Hahahaha! Fyfan!
Så bara för att hennes farsa arbetade med ungdomsvård, hon var tvungen att flytta ofta, bodde i Nacka, hade HELT JÄVLA VANLIGA INTRESSEN SOM VILKET JÄVLA MONGO SOM HELST SKULLE HA, var ordförande i en jävla Barbieklubb och fick uppträda i melodifuckstivalen betyder det fan heller att hon är en bra ledare. Nej fyfan! Ner med Sahlin!
Vem eller vad som helst skulle vara bättre ledare än Sahlin. Vilket jävla objekt som helst! FyFAAAAN!
Jag menar, kolla bara på hennes senaste kampanj:

okkj
"Jaaa! Äntligen är det bekräftat att helvetet finns. Tack Mona!"
JAG går då fan inte på skiten.

Hoppas alla socialdemokratjävlar hamnar i helvetet och brinner med Mona Sahlin! ÅT HELVETE!!


(Glöm inte att rösta på denna blogg.
http://www.sugar-pie.com/bloggtoppen/in.php?ID=945 )

Rösta era dreglande homofiler!

Det verkar som om någon lagt upp mig på något som kallas "bloggtoppen". Jag tror denne någon är jag. Jag, och endast jag själv, kan komma på något så genialiskt.
Vi gör en deal. Ju fler röster jag får, desto oftare skriver jag om saker jag verkligen stör mig på.

http://www.sugar-pie.com/bloggtoppen/in.php?ID=945


Iallafall.
Kommer folket ihåg emokid2? Den gode herren har lagt sig och gett upp. Vilken stackars jävla sate. Först kommer han och sätter sig upp mot en man som MIG, förklarar "krig" och förlorar på bara ett inlägg. Hahaha, fyfan vilken jävla sopa. Det är sällan jag skrattar, men det här var riktigt jävla kul!
Annars kommer jag inte på nånting att klaga på. Olivia Shitsson ville inte ta emot min fina och perfekta kommentar. Stackars jävel. Hon insåg väl hur knäckt hon var. Men varför fan kommer jag inte på nåt att klaga på?
Jävla kreativitet! Borde inte människan ha utvecklats tillräckligt mycket för att kunna skapa fiktionella känslor!? FY HELVETE!!!!


(http://www.sugar-pie.com/bloggtoppen/in.php?ID=945)

Min gode vän.

...är inte emokid2.

För er som inte har läst det än, så är det en stackare som kallar sig emokid2 (http://emokid2.blogg.se) som en gång försökte klanka ner på mina perfekta inlägg som faktiskt innehåller korrekt fakta. Den stackaren fick sina fåglar varma i hövvet på sig själv och försöker nu desperat komma på saker, men lyckas då alltid slå på sig själv istället. En gång skrev han nåt i stil med: "Varför leser du minn blågg om du inte gillar dänn? lr du kanske e???? cp???+++++" nånting.
JA!
Då kan man börja med att säga det såhär, som är det enda motargumentet jag behöver: emokid2 läste min blogg först och kommenterade nånting. Så varför läsa det om han inte gillar det? Bra jobbat, röv.

Men en god vän är däremot min gode herre Daniel "The fucktard" Molin. Denne herre skriver om många bra saker. Om mode, om gräsklippning och den gången han köpte ÅTTA och blev miljonär.

http://dkd.blogg.se/

LÄS, DIN JÄVLA FITTA!!!! OCH KOMMENTERA!!
Nu fick din bloggjävel mig att bli arg. DRA ÅT HELVETE!!!