Ett jävla inlägg

Jag visste det! Jag visste att jag skulle glömma bort den här jävla bloggen! Jag kollade min mail för första gången på ett bra tag där jag fått tolv meddelanden från folk som ville ha ett nytt inlägg. Så bra, här har ni ert jävla inlägg!

På tal om jävla; Jag hatar barn, och jag hatar affärer. Någon tvingade mig att gå och handla, så jag drog till Vivo (eller Vi som det heter nu) och slängde i lite kikärtor i korgen. Självklart är gångarna skitsmala så folk får trängas lite, men det lär man sig att stå ut med efter ett tag. Då jävlar kommer ett antal familjer med sina idiotiska snorungar in i affären! Barn över hela affärhelvetet!! De sitter mitt i gångarna, tuggar på paketen och skriker "MAMMA, JAG VILL HA GLAAASSS!!!! NUUUUUUUUUUU!!!!". Du kan få en glass nerkörd i halsen din lilla fitta. Hoppas ugjäveln imploderar.
Inte nog med det. När jag betalat så kommer jag på att jag glömde ris. Då jävlar måste jag gå in i labyrinten igen. Den är fan värre än labyrinten i fjärde Potterboken. Jag menar, varför ska jag behöva dras med massa felknullade ungar? Svara på det, gudjävel. Nåväl. Det är EN liten gång på vägen in. Precis innanför har en fet kärring ställt sig med sin barnvagn. Hon stannade för att fixa håret. I två minuter stod hon med sin hästsvans innan jag gjorde en russian legsweep på henne så hon föll i backen och bröt nyckelbenet. Var det värt det, va? Ett brutet nyckelben för hårhelvetet? Jag ber för att hon självantänder.
Fyfan, sätt upp regler. Barn ska inte få vara i affärer, kiosker, lekparker eller någon annanstans heller för den delen. Bortsett från om de blir agade. Då har de betalat av sin skuld till samhället.

Nu känner jag för att gå förbi någon gravid med ett vasst krucifix i handen och råka snubbla så fostret skadas rejält. Sen ger jag henne mitt nummer så hon kan tacka mig när hon inser att hon borde tvingat fadern att bära kondom.