Telefoner och valar

Nu har jag inte skrivit på ett tag. Fråga inte varför. Det har ni inte med att göra om ni inte är mina föräldrar. Och även om ni var det skulle jag inte bry mig det minsta lilla om att du ens ställt frågan.

Så har det blivit maktskifte då. Nu ökar klyftorna mellan fattiga och rika ännu mer. Precis som jag ville! De fattiga får väl ringa en präst och klaga om de vill. Prästen kommer säga "mhm.... aha.... javisst..." tills den fattiga jäveln lägger på och springer till sängen för att böla. INGEN BRYR SIG! Det är väl DITT fel, och ingen annans att du söp bort din ungdom istället för att få en ordentlig utbildning och tjäna pengar på ett lagligt sätt. Ett tips är att du tar livet av dig på grund av att högern vann, så jag blir ännu gladare.
Det SKA finnas klasser i samhället. Smarta, dumma, rika, fattiga, lesbiska, straighta, bögar, freshmen, nykomlingar, invandrare, ariska, rasistiska, nazistiska, cuttare, abolenare och trafikdårar. Utan dessa skulle jag inte vara en del av den procenten som är viktigast i världen. Alla ni dumma jävlar; jag bryr mig inte vad ni gör, bara ni inte blir smarta. Fast det är nog ingen risk.

Vad är då poängen med detta inlägg undrar ni?
Poängen med detta inlägg är att jag är bäst. Du är dålig och är en förlorare, och jag är INTE intresserad av om du hade dåliga föräldrar, dålig ekonomi eller fick en dålig start. Då har jag ett tips: Starta om på nytt. Men istället för att sikta mot toppen, sikta neråt. Dra åt helvete, ingen bryr sig om dig.
"me jah e smarrt" antar jag att du tänker. Att "du inte är som de andra dumma insekterna som parasiterar på vårt samhälle". Jag antar att du är denna kille:
aaaaaaaaa

Visst ser han smart ut? Som IQ-världens Joe Labero?
Joe Labero är ett misstag. Du med. Att vara skapad i baksätet på en gammal volvo och ha ett visst utseende betyder INTE att man är smart. Du är dum i huvudet, och det är därför du inte kan få nåt jobb och röstade rött (om du nu ens får rösta, då jag antar att du är runt 10-11).
I annat fall är du en fet 200-kilos skitklump som bor i Rinkeby med din 98-åriga morsa som fortfarande försörjer dig. Din hund är kastrerad och du spenderar dina dagar med att slafsa in soppa i din feta käft (som har otroligt mycket plats, eftersom att du får plats med soppa trots att du redan är full med skit) och glo på "days of our lives". Bara för att du kunde förutse att Kyle skulle bli sur på Jake för att han legat min hans bästa väns fru, som är moster till Jenny och Travis dotter, så betyder det inte att du är smart. Jag önskar nästan att allt dumt folk som har en IQ under 125 plötsligt dör. Vipps! Sex miljoner nya jobb och alla är glada och nöjda! Problemen borta!
Jag hatar när man inte hinner svara i telefonen. Nån jävel hade lagt den ena telefonen i grovköket, så jag inte hittade den. Inför sista signalen sprang jag upp för trappan så jävla fort jag kunde. Hinner svara precis, bara för att den jävla idioten skulle berätta att han råkat ringa fel. Jag önskar att man kunde skicka lukter till varandra via telefon, så jag kunde slänga in en skit i hans lilla etta han bor i med sin 98-åriga morsa. Fast han hade nog inte märkt av den, då det luktar skit där iallafall.


Jag tänkte skriva mitt första positiva inlägg, men så blev det negativt och skitigt iallafall. Fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!

Flyg och far, fjäderjävlar

Fyfan vad jag hatar när spänsten i stålfjädrar försvinner. Fy fan!

Valet 2006; Rösta på konsumera mera-partiet!

Jag satt i matsalen och åt i fredags. Jag avnjöt maten på ett äcklat sätt eftersom att den smakade skit. Hur som helst så satt jag där helt själv då de andra ätit klart och dragit, när jag plötsligt kände mig mätt. Så jag ställer mig upp med lite mat på tallriken och tar min bricka och går mot diskavlämningen. När jag sedan slänger min mat så blir jag plötsligt avbruten av en jävla sutfitta till matkärring som säger något i stil med "Vet du hur många som dör av svält i världen varje dag? [Insert slumpmässigt högt antal här som ingen bryr sig om]!!! Slänger du mat sådär så visar du att du inte bryr dig om de fattiga barnen!".
Perfekt. Det fick mig att vilja hämta mer och slänge det också. Jag är inte ett dugg intresserad av fattiga barn utan mat! Jobba lite och gå in på McDonald's eller nåt då!
Hur som helst så gick jag bara därifrån med ett "OK" och döljde ilskan inom mig. Vad fan spelar det för roll om jag slänger två potatisar eller inte? Låt oss säga att jag har två stekta fiskar framför mig. Jag har två alternativ: Att äta dem, eller att slänga dem. Spelar det egentligen nån roll vilket jag väljer? Ingen annan jävel kommer väl röra dem iallafall!? Äter jag upp dem så blir jag mätt. Inte skickas de väl till nån matorganisation i Afrika? Slänger jag dem så hamnar de på nåt ställe där de bränns upp och blir papper eller nåt. Inte skickas de väl till nån matorganisation i Afrika?

Sen snackar de jävlarna om att barnen i Afrika inte har tillräckligt med rent vatten. Därför ska vi andra sluta dricka så mycket vatten.
Oj oj oj.... Vad fan tjänar en ungjävel på andra sidan jordklotet på att jag dehydreras?
"Öhöhöhöhöö Kalle i Australien vann 23 miljoner på lotto ehhehe"
"Happ... Nu dog en unge i Kambodja bara för det"
VAD I HELVETE? Finns inte ett uns av logik i den där där jävla skitdialogen! Vill de ha rent vatten får de väl köpa mineralvatten eller rena vattnet från nån flod eller brunn. Jag lärde mig sånt i tvåan på ett vanligt jävla TV-program på fem minuter! Men inte fan har de lyckats lista ut hur man gör på flera tusen år!
Skaffa ett reningsverk med alla donationspengar istället. Eller bli ett industriland. Det lyckades Sverige med på 10 år, men inte folket i Afrika för att "de inte har tillräckligt med mat och vatten". Ät sand och drick lera. INGEN BRYR SIG! Jag är INTE intresserad av om Naugohugi Himchalabha är en brödsmula för hungrig. Jag känner honom inte, så sluta pracka på mig moral- och etik-skit varenda jävla dag, tack.

Om ni ursäktar mig så ska jag ringa och beställa 14 pizzor med extra mycket buffelkött och dricksvatten på.

Välkommen till sophuset, hur kan jag hjälpa dig?

Fjortisar... Jävla, idiotiska, hatade fjortisar. En fjortis är inte en sådan som är 14 år som många tror. En fjortis är en jävla idiot som är emotionellt instabil, inte kan skilja mellan rätt och fel, beter sig på ett sånt sätt som han/hon/den/det tror är vuxet och liknande. Men det som är värst är att de inte har minsta lilla aning om hur man använder skrivspråket.
Den senaste trenden är att särskriva och sätta mellanrum mellan skiljetecken. Det finns tre anledningar till detta:
1. De vet inte bättre
2. De följer strömmen av andra outbildade idioter.
3. De vill ha uppmärksamhet.

Ja! Bra jobbat! Ni har just fått det ni ville ha! Uppm... vänta lite nu... Ingen idé att skriva det, DÅ DE ÄNDÅ INTE KAN LÄSA!
Som i somras. Jag satt och förde in 783 sommarjobbsökande i en databas. Det tre första gick bra, sen höll jag på att smälla av. Den jäveln hade särskrivit sin GATUADRESS! Hur jävla dum får man vara? "Drabant vägen", "Sol hems tomts backen", "Nazi tyskland"! Kan man inte ens stava ett namn har man seriöst riktigt allvarliga problem. Inte konstigt att ni inte har nån utbildning. I inskrivningsblanketten skriver ni alltså fel adress, så ni kommer inte in. De som dock råkar skriva rätt gatunamn hamnar på ett IV-program där de hoppar av efter två veckor. Bra jobbat, skithögar.
Är det så jävla svårt att låta bli att trycka på spacetangenten? När man påpekar hur ni stavar så svarar ni med "me d e för att sparra tid". Ett tips: Du kan spara ännu mer tid genom att INTE SÄRSKRIVA!

Efter det upptäckte jag något som utvecklats på bara ett år. Formeln ser ut något i stil med "var.mening <space();>!". Är du så dum så du inte fattar får jag väl förklara vad som menas med det. En mening skrivs, ett mellanrum görs och sedan ett utropstecken. Exempel: "Daska min anal igen, Adolf !".
VAD FAN ÄR POÄNGEN MED ATT HA ETT MELLANRUM!? Det ser bara handikappat ut!
Jag sitter inte vid min dator bara för att se massa idioter på MSN som missbrukar språket. Okej, det är lugnt till en viss grad. Den graden kallas "typo". Allt annat är fel.

En annan sak jag stör mig på är hur många bokstäver utesluts. Motivationen är "me man fatar endo". Nej, det gör man inte!
"ja vil ha 1 glas jus". Vadfan är meningen med det? Alla vet väl att man inte kan dricka fotoner? Jävla idiot. Om man får "me vetunte va jus e ??" som svar, så svarar man helt enkelt bara med "Nej.". Det är inte värt att slösa sin tid på idioten som inte kan stava till "ljus" eller "juice".
Var kommer detta fenomen ifrån? Kan det vara för att de tror att de är "tuffa" och inte slösar nån tid? Ändå särskriver de, så det kan inte vara fallet... Hmmm...

Ok