Aftonbladet says: YOU SUCK!

Idag har det varit en jävla skitdag. En jävla nazidag. Jag har inte sovit på hela natten för att jag tvingat mig själv att vara uppe. Jag missade skolan dagen innan för att jag vaknade vid 18:00 igår. Så jag bestämde mig för att inte sova och gå till skolan trött.
Hur som helst sitter jag vid min kära dator och gör absolut ingenting hela natten. Klockan 06:00 går jag in i duschen, och är klar kvart över 7. Jag torkar under tiden jag bara "sitter" och skriver lite skit på det idiotfyllda intranätet. Trött utav bara helvete klär jag på mig och går iväg till skolan. Självklart ska det dugga lite och snålblåsa ute också. Jag skulle inte ha nåt emot att hälsa på väderguden med en brinnande tidning nån gång.
Väl i skolan är det dött överallt. En ungjävel står vid receptionen, och jag kände mig plötsligt väldigt våldsbenägen. Han står där jag ska gå, den jäveln, och jag ville betala tull med en smocka i fejset. Jag lät dock bli.
Jag går upp på övervåningen till vårt allrum. Jag hämtar min dator i skåpet och sätter mig i en av sofforna. Inte en jävel där. Bra. Jag hatar dem allihop.
Då går svenskaläraren förbi och skrattar. "Vad fan i helvetes jävla fittskit skrattar du åt, surkärring?" sa jag inte, utan bara tänkte på. Hon frågade om jag inte var i skolan igår. Som om jag skulle hålla reda på det? Det är väl de som ansvarar för min utbildning. Så säger hon att det är aktivitetsdag idag, nåt med FN, och att vi var lediga. Jag hade alltså kunnat stanna hemma och sova, men den där jävla psychobitchen var så jävla tvungen att låta bli att ge mig samma info som de andra idioterna bara för att min dygnsrytm ska rubbas ännu mer. När hon fyller år ska hon få en resa till helvetet av mig. Där hör hon hemma.

Så jag kommer hem och är så jävla trött så jag slår i huvudet i ett skåp. Vem fan sätter fast ett jävla SKÅP vid dörren? Vad i helvetes jävla skit ska man ha i den? En tandpetare att peta bort hundskit under skorna med i nödfall? Jävla fittor.
Så jag sätter mig vid datorn och somnar. Perfekt. Jag borde nog skicka lite mjältbrand till John Blund.
Jag vaknar några timmar senare och gör lite mat. Självklart har jag ingenting att göra vid datorn, så jag går av nån jävla anledning in på aftonbladets hemsida. Det ångrar jag nu. Det är den värsta jävla smörja som finns. Kolla här:

Senast Jordan, 28, var gravid fick hon missfall.
  Nu gör hon allt för att få barn med maken Peter Andre, 33.
  Bystdrottningen ska förminska brösten – för att kunna amma.


Varenda jävla rubrik eller ingress hos aftonbladet innehåller ett bindestreck. Vad fan är det för jävla stil? Slösar vår tid met ett tecken som inte ens betyder något. Åt helvete!
Hur som helst; 70% av deras artiklar har med sex och bröst att göra. Ja! Det visar vilka bra skribenter aftonbladet har som inte ens kan få folk att läsa utan att dra till massa drastiska metoder.
En sak till jag stör mig på är hur de ger folk extremt ickekreativa psuedonamn. "Bystdrottningen". Liksom, vad i helvete? Vad sägs om världens största idiotkärring? Lisa Shut-the-fuck-upskovski? Adolf IQdescender? Allt är bättre än "bystdrottningen". Rövar.
Jag trodde idiotin var slut där, men jag läste motvilligt på och ser följande:

Det är fjärde gången tvåbarnsmamman Jordan opererar brösten. Men till skillnad från tidigare gånger ska hon nu förminska dem.
  Orsaken är att hon är rädd för att amma med de nuvarande brösten, skriver den brittiska tidningen Mirror.
  Inte så konstigt, kanske. Hennes nuvarande bh-storlek är gigantiska 30G.
  – Jag hatar dem. Ta bort dem. Blä. Jag ska förminska dem, och jag kan knappt hålla mig. Jag vill ha dem fixade lagom till jul, för Peter, har Jordan sagt enligt Mirror.
  Brösten britterna älskar att hata, och hatar att älska, kan alltså snart vara ett minne blott.
  Jordan älskar dem inte längre.
  – De är saggiga, säger hon.
  – Män kanske tycker de är jättefina, men jag behöver dem inte längre. Jag går nästan aldrig ut längre. Jag är hemma med Peter och behöver inte visa upp dem. Jag vill ha ett till barn, men måste göra en bröstoperation först.

Får man fråga vad i HELVETE det har med rubriken att göra? Skulle det inte handla om att hon skulle få barn? Det handlar bara om henne och sin relation till sina cashmakers. Vad sägs om att skaffa en ungjävel för sakens skull istället för att säga att du ska föda bara för att leka alternativ (hej Mesko) och förminska skiten för att verka sexig och få massa uppmärksamhet?
Hon fick missfall förut, och hon har alkoholproblem. Hoppas ungen överlever nästa gång och hon dör.

---

”De är ju stora”
De flesta tjejer skulle dö av skam om pappa skämtade om deras bröst.
  Men inte Jessica Simpson.
  Nu försvarar hon sin fars plumpa kommentar om hennes bh-storlek.
---

Självklart gör hon det. Återigen: Vuxna fjortisar kräver uppmärksamhet. Vad sägs om att skaffa uppmärksamhet genom att suga kuk och dö? Det första gör hon ju hela tiden, men jag vill se att hela paketet händer.
Återigen handlar det om bröst. Vad är det för sorts människor som jobbar på aftonbladet? Verkar vara nån blandning mellan Hitlers fixering vid blonda och bystiga, och Stalins fixering vid att mörda moral och etik.

Iallafall. Skvaller är för såna oedukerade och mainstreamsugare som du. Jag gissar på att du sitter och läser senaste nytt just nu.
"OFMGOFMGOMFMGFOGFOMGFOMG JUSSTIN TITMBERLALAKE HAR TJTÖPT EEN NYY VAATENKANNA!!!!!1!1!1!1!!1 (bröst störa bröst pattar silikon dd kuddar tuttar)".

Då har jag ett tips åt dig; Skaffa större, så du kvävs av dem.

Fitta.

Kommentarer
Postat av: Conny

Mycket informativt, må jag säga. Mycket informativt.

2006-10-24 @ 19:23:34
Postat av: Hästis

Jag älskar dig.

Postat av: D.K.D.

http://ungtval.lunarstorm.se/main.aspx?article=744362

OBS!!!!! BILDEN ÄR ETT MONTAGE!!!!!!!

Aftonhoran suger balle.

2006-10-24 @ 20:27:42
URL: http://dkd.blogg.se
Postat av: Valrost von Schleifen

Fullkomligt lysande. Jag stör mig ungefär lika mycket på Aftonbladet och Expressens löpsedlar som pryder diverse butiker. Ibland önskar man att de kunde gå tillbaka till löpsedeln som Aftonladet publicerade för ett antal år sedan: "INGET HAR HÄNT".

2006-10-26 @ 19:09:23
Postat av: Sollen

Mycket, mycket bra. Jag älskar dig.

2007-01-11 @ 16:41:48
Postat av: emma

men gaah.. sluta missbruka ordet fitta! annars... bra text, hmm. du är underhållande.

2007-03-11 @ 05:06:44
Postat av: Pe

omg...

2007-04-17 @ 09:46:01
URL: http://www.foretagslankar.se/Aftonbladhet/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback